Am dat startul înscrierilor pentru sezonul 2023

Tabăra Smiles de la Dezna, jud. Arad, deschide înscrierile pentru sezonul 2023! Cu toate că zilele călduroase de primăvară se lasă încă așteptate, planurile pentru vacanță e bine să fie făcute din timp! Mai ales pentru sezonul de tabere creștine, care va începe la noi pe data de 19 iunie, odată cu închiderea școlii!

Timpul petrecut la o tabără creștină are mare valoare pentru tineri, copii, la fel pentru grupuri de adulți care decid să își rezerve un timp de liniște, departe de activitățile obișnuite ale fiecărei zile. Pentru cei mai mici, tabăra este locul ideal să descopere natura, drumeția, aerul curat – darurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a oferit, pe lângă lecțiile biblice sau studiile pregătite. Desigur, învățătorii lor vor dori să îi ajute să-nțeleagă concepte esențiale pentru viața lor, dar e musai să existe și distracție – de aceea, jocurile, întrecerile, premiile, lucrul manual, toate sunt menite să facă experiența acestor copii cât mai plăcută și benefică!

Tabăra Smiles vă pune la dispoziție spațiu de cazare de până la 60 locuri, trei mese pe zi, echipamente multimedia și spațiu pentru prezentări, lecții, discuții, părtășie. Credem că este locul ideal pentru grupuri de copii sau tineri care doresc să învețe despre Dumnezeu, dar să se și bucure de vacanță! Cel puțin pentru câteva zile, tabăra noastră vă facilitează tuturor o astfel de evadare!

Vă așteptăm pentru înscrieri sau pentru detalii suplimentare! Ne puteți contacta la telefon 0259-318-052 sau pe adresa de email info@deznacamps.asociatiasmiles.ro

Fiți binecuvântați de Domnul!

Leave a Reply