Căldură mare, mon cher!

Sezonul vacanțelor e la sfârșit, școala e nerăbdătoare să-i primească pe copiii și tinerii la rîndul lor nerăbdători să-și întâlnească colegii… Toamna se arată a fi frumoasă și călduroasă, lucru de care nu ne supărăm! Iar după o vară plină de zile toride și arșiță – am avut chiar și 41 de grade, septembrie ne aduce o plăcută răcorire, dar nu prea mult, cât să ne amintească de timpul petrecut la tabără…

La Dezna, am avut și în vara aceasta mai multe grupuri de copii și tineri, din Arad, Bihor, Hunedoara, Timiș, organizate fie de biserici, fie de diverse asociații, ce au petrecut câteva zile de părtășie, bucurându-se de aer curat, mâncare bună, paturi confortabile, și mai ales de programele de studiu biblic, cântece, activități artistice, ateliere, drumeții.

Fără să intrăm în prea multe detalii, putem spune că, în ciuda dificultăților de natură organizatorică, echipa Smiles s-a mobilizat și am reușit să oferim participanților condițiile bune de cazare cu care au fost obișnuiți din anii trecuți. Cei care au venit pentru prima dată au fost mulțumiți de ce au găsit și mulți ne-au cerut să le rezervăm un loc și pentru sezonul următor!

Cele nouă echipe pe care le-am avut au fost alcătuite din copii și tineri de toate vârstele, culorile și naționalitățile! Am avut și un grup din Statele Unite, tineri deosebiți, care au dorit să organizeze și o zi specială pentru copiii din Dezna, așa încât am organizat o zi a „porților deschise” pentru cei mai tineri din comunitatea locală. Vă prezentăm câteva fotografii și vă așteptăm pe viitor să treceți și voi pe la tabăra noastră! În curând vom deschide înscrierile pentru sezonul de iarnă, iar pentru vara următoare vă așteptăm la înscriere după 1 ianuarie! Deși mai e mult până atunci, nu uitați că e bine să rezervați din timp!

Să aveți cu toții zile senine și bucurie!

 

Leave a Reply