Tabere în 2022!!!
Începem înscrierile!

Bine v-am găsit!

Zilele acestea de început de an, cu frig și zăpadă, ne duc cu gândul la soarele vacanței mari… Ne-am gândit că nu peste mult timp veți începe și voi să vă faceți planuri pentru lunile de vară, iar oferta taberei noastre nu ar trebui să lipsească dintre opțiunile voastre! Așa că, iată, vă facem o invitație călduroasă de-a veni la Dezna!

Dacă vă doriți să petreceți un timp de relaxare, distracție, părtășie cu prietenii, dar și să folosiți ocazia pentru a învăța mai multe despre Dumnezeu și despre voia Lui, o tabără creștină este locul ideal! Centrul de Misiune de la Dezna este o gazdă primitoare pentru diverse grupuri organizate din biserici sau alte organizații cu caracter creștin, care doresc să vină cu grupuri de copii, tineri, familii sau echipe de slujire, fie pentru a-și consolida relația cu Dumnezeu, fie pentru a-i învăța pe cei mai tineri calea Domnului.

Centrul pune la dispoziție camere cu paturi suprapuse, camere duble sau twin cu băi proprii, spații comune pentru desfășurarea activităților de interior, echipamente audio-video pentru prezentări, echipamente pentru activități exterioare, jocuri, spațiu pentru barbeque, teren pentru activități sportive și competiții, trambuline, etc. Dorim să oferim tuturor participanților diverse opțiuni! De asemenea, oferim trei mese în fiecare zi, în cadrul unui meniu prestabilit, gustări și alte momente dulci! Echipele noastre de voluntari oferă participanților și ocazia de-a-și explora talentele artistice, abilitățile de exploratori sau determinarea ca excursioniști! Zilele la tabără vor trece foarte repede!

Elementul fundamental este totuși părtășia creștină. Îi încurajăm pe cei care ne vizitează să vină la tabără cu așteptarea ca Domnul să le vorbească – ei înșiși trebuie să fie gata să audă vocea Lui! Pentru copii și tineri mai ales este deosebit de important să-și dorească să înțeleagă mai mult și mai bine care este voia lui Dumnezeu pentru viața lor, de aceea sesiunile de prezentări, jocuri sau consiliere sunt momente foarte utile în acest sens. Ne dorim ca la plecarea de la Dezna, toti să rămână încurajați și motivați, să aibă o viziune mai clară și mai pozitivă pentru viitor și să își bazeze tot mai mult viața pe principiile învățăturii creștine!

Așadar, nu ezitați să ne contactați pentru a rezerva o săptămână (sau un week-end sau oricum vă doriți) la Centrul de Misiune Dezna! Vă așteptăm și desigur suntem gata să personalizăm oferta noastră în funcție de nevoile și preferințele pe care le aveți! Scrieți-ne sau contactați-ne pe info@deznacamps.asociatiasmiles.ro sau telefon 0259-318-052, împreună putem oferi celor dragi câteva zile de neuitat într-un cadru natural relaxant, cu beneficii și pentru trup și pentru suflet!

Fiți binecuvântați de Domnul și așteptăm să ne contactați cât mai curând!

Leave a Reply