Zile frumoase la tabără

În luna iulie, ne-am bucurat de participarea la tabără a mai multor grupuri de tineri și copii ce au avut ocazia să asculte și să învețe multe lucruri (pentru unii nou-nouțe!) despre Domnul Isus și despre lucrarea lui Dumnezeu printre oameni.

Ne-a încântat să-i vedem pe cei mici interesați și de joacă și distracție, dar și de lecțiile biblice! Liderii echipelor au fost bine pregătiți și au organizat cu multă dăruire nu doar concursuri și activități de recreere, dar și scenete, ateliere, lecții și discuții pe teme desprinse din Cuvântul lui Dumnezeu.

Credem că timpul petrecut la Dezna Outreach Centre a fost cu adevărat o binecuvântare pentru toți participanții, cu siguranță pentru noi a fost o mare satisfacție și împlinire să putem face disponibile resursele pe care Dumnezeu ni le-a dăruit pentru a facilita copiilor și tinerilor înțelegerea mai adâncă și mai corectă a voii Lui pentru ei!

Iată mai jos și câteva fotografii:

Tuturor celor care au fost la Dezna le urăm să aibă o vară frumoasă în continuare și să nu uite nimic (sau cât mai puțin!) din tot ceea ce au învățat! Și să revină oricând au ocazia! Noi îi vom primi mereu cu brațele deschise!

 

Leave a Reply