Ofertă specială pentru a doua jumatate a vacanței

Bine v-am găsit, dragi prieteni!

Asociația Smiles își propune ca toți cei ce și-ar dori să participe la tabără, să aibă acest prilej! Noi considerăm că această experiență este de mare valoare mai ales pentru copii și adolescenți, dar la fel și pentru familii sau în general membrii unei biserici sau comunități – de aceea este dorința noastră ca taberele sau adunările creștine într-un cadru non-formal să devină tot mai accesibile tuturor celor interesați și un mod obișnuit de a avea părtășie și de-a crește spiritual împreună.

În acest spirit, iată, vă facem și vouă o propunere: pentru orice grup constituit într-o biserică locală, format din minimum 20 de participanți, Asociația Smiles este gata să acopere costurile de participare pentru maximum 10 dintre aceștia! Mai simplu, este o ofertă gen 1+1. 🙂

Ne dorim ca prin acest aranjament foarte favorabil celor care vor veni la tabără, să facem posibilă și participarea acelor copii sau tineri care în mod obișnuit nu și-ar fi putut permite! Considerăm că ar fi o mare pierdere dacă din lipsa resurselor necesare, un copil sau un tânăr ar pierde ocazia de a învăța despre Dumnezeu și de-a descoperi că viața este o binecuvântare și o bucurie, alături de Cristos!

Deci, dacă vă doriți să oferiți o astfel de șansă copiilor sau tinerilor din biserica voastră – și de ce nu, prietenilor lor, acționați! În toată luna august și primele zece zile din septembrie aveți ocazia să constituiți un grup, să-i includeți neapărat și pe cei care în mod normal nu s-ar putea imagina mergând la tabără și să vă rezervați una dintre puținele săptămâni disponibile… Apropo, sejurul la Dezna poate fi de o săptămână, cinci zile, trei zile sau orice altă perioadă, cum vi se potrivește mai bine!

Noi vă așteptăm cu mult drag!

Pentru orice alte detalii, contactați-ne fie prin email la info@deznacamps.asociatiasmiles.ro, fie la numărul de telefon 0259-318-052.

Fiți binecuvântați cu o vară frumoasă!

 

Leave a Reply