Sezonul 2021 – începerea înscrierilor pentru tabere

Tabăra Creștină a Asociației Smiles, din localitatea Dezna, jud. Arad, deschide înscrierile pentru sezonul 2021! Evident, la acest moment nu știm exact ce se va întâmpla cu evoluția pandemiei în lunile următoare și cât vom putea realiza din ce ne propunem, dar sperăm că până la încheierea semestrului II al anului școlar să putem primi grupuri de copii și tineri. Sunt binevenite grupuri din școli, biserici, organizații, etc. precum și persoane individuale ce doresc să se alăture într-una din seriile de tabără.

inscrieri-dezna-smiles-sezonul 2021În același timp, credem că cei care doriți să vă înscrieți, ați dori să vă asigurați disponibilitatea locurilor pentru perioada preferată de voi, așa că vă invităm să ne sunați și să faceți rezervare. Dacă (sau mai degrabă “când”) taberele vor fi deschise, veți avea rezervarea gata făcută, fără să riscați să pierdeți ocazia!

Contactați-ne pentru detalii, fie telefonic, fie printr-un e-mail. Programările se pot face gratuit.

Vom reveni și cu alte detalii privitoare la seriile disponibile și activitățile propuse, în următoarele săptămâni. Dar nu uitați, înscrieți-vă cât mai curând pentru a nu pierde perioada voastră favorită de tabără!

Leave a Reply